fbpx

Fælles for Ricco og Kenneth er, at de har over 10 års erfaring med renovering og vedligeholdelse af gulve. Dermed er vi altid opdateret med de nyeste maskiner og værktøjer, og kan tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt gulvafslibning.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber samt private husstande. Geografisk dækker vi hele trekantsområdet. RK Gulvafslibning er en mindre virksomhed med uden tung administration og skiftende medarbejdere.

Derfor kan du som kunde forvente:

  • Høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Fornuftige priser
  • Stor fleksibiltiet
  • 99% støvfrit gulvafslibning

Så uanset hvor stort et areal De skal have afslebet eller hvilken behandlingsform De ønsker, kan vi tilbyde Dem en optimal løsning med vægt på en høj kvalitet til en fornuftig pris.


Behandlinger:

Efter afhøvling og efterfølgende afslibning af gulvet, er det klar til efterbehandlingen. Her er mange muligheder.

Eksempelvis lakering, som hvad enten det er mat eller blankt, er let at rengøre. Ludbehandling, der forhindrer gulning af træet, og derved bevarer det naturlige udseende, eller måske en oliebehandling, som samtidig med sin matte og rustikke overflade også er slidstærkt

Når gulvene er renoveret, er det vigtigt også at vedligeholde dem. Her kan RK-Gulvafslibning selvfølgelig også være behjælpelig. Vi kan tilbyde en aftale om vedligeholdelse af gulvene.

Dette betyder at RK Gulvafslibning har ansvaret for opfølgning på gulvet/gulvenes overfladekvalitet efter det, med Dem, aftalte kvalitetsniveau.

For at opnå det bedste resultat tilbyder RK Gulvafslibning, også uddannelse af rengøringspersonalet i brugen af de rette produkter i den daglige rengøring.

Tæpperens:

Udover behandling af trægulve, kan RK Gulvafslibning nu også tilbyde rensning af tæpper. Et tæppe som bliver vedligeholdt vil selvsagt holde længere, og derfor er der god økonomi i at få tæpper renset regelmæssigt.

Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter, og derfor bruger vi KLENZ Enzymrens, som virker effektivt mod alle former for smuds, og samtidigt er biologisk nedbrydeligt.

En anden stor fordel ved at bruge netop dette middel er, at rensningen klares uden brug af vand, og derfor er tørretiden kun 20 minutter, og ikke 12 – 24 timer som ved de fleste andre rensemidler.