fbpx

” Jeg bestilte RK Gulvafslibning til en opgave i mit hus, de var super profesionelle og udførte et rigtig flot stykke arbejde. Jeg var fuldt ud tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale firmaet til andre. “

– 10 ud af 10 stjerner, Bethina Serrani.

” Jeg har fået lavet mine gulve af RK Gulvafslibning – og troede ikke mine egne øjne..! De er blevet så flotte – og der gik jeg og troede at gulvet skulle skiftes, men RK Gulvafslibning overbeviste mig om noget andet..  Det er jeg så glad for i dag..!  Håndværkere til tiden, det ser man sjældent efterhånden, men de var har på klokkeslettet! Servicen var helt i top! Jeg har kun store roser til dem.. “

– 10 ud af 10 stjerner, Anne Lauridsen

” Super dygtige håndværkere og jeg er 100% tilfreds med arbejdet de har udført hos mig. Kan godt anbefaldes til andre. “

– 10 ud af 10 stjerner, Phillip Jensen

” Fornylig foretog RK Gulvafslibning, slibning og lakering af vort stue- og køkkengulv. Både arbejdets udførelse og det færdige resultat var til vor fulde tilfredshed.  Efter at møbler m.m. er genanbragt går vi rundt og nyder vore flotte gulve, som nu også er langt lettere at vedligeholde.  Skulle vi senere få brug for yderligere gulvbehandling er der ingen tvivl om, at vi ønsker at benytte RK Gulvafslibning igen.  Tak for god behandling og super service.”

– 10 ud af 10 stjerner, Birgitha Olsen

” Helt uovertruffen ærlige og proffesionelle. Ikke nogen “salgstaler” men ærlig rådgivning, også selv om det gik mine egne ideer og ønsker imod. Vi nåede frem til en fin løsning og planlægning, pris og aftaler blev overholdt. “

– 10 ud af 10 stjerner, Peter Bjerre

” Jeg bruger altid RK Gulvafslibning, faktisk har jeg brugt dem fire gange i år, først til den lejlighed hvor jeg flyttede ud fra (det var billigere end hvis boligselskabet skulle gøre det), bagefter til vores nye hus hvor [de] kom 3 gange, først i stuen og bagefter værelserne, for til sidst at tage gangen. Vi havde nogle gamle ask-gulve, der var gule, ridsede og hakkede. Nu fremstår de lyse og rigtig, rigtig pæne. Det er rigtig rart at man kan bestille en håndværker der kommer til tiden, klarer arbejdet på den aftalte tid, og ikke efterlader så meget som en støvkorn. Det er service og go kvalitet!”

– 10 ud af 10 stjerner, Per Hansen

“Har netop fået slebet og lakeret vores Junckers askeplankegulve af RK Gulvafslibning og kan på det varmeste anbefale firmaet. Vi blev grundigt og kompetent rådgivet under forløbet og alle aftaler blev overholdt til fulde og kvaliteten af arbejdet er helt i top. RK Gulvafslibning anvender kun den bedste lak, der giver et fantastisk farvespil, dybde og liv i gulvene, som ikke ses andre steder. De er ikke de billigste, men helt klart de bedste.”

– 10 ud af 10 stjerner, Ståle Ekornesvåg

” Har lige fået slebet gulv af RK det er bare blevet et super flot resultat som jeg nyder hver dag. Og prisen holdt selvom de måtte give olie i stedet for lak, og derfor måtte over det med olie 1 dag mere.  Derfor kan jeg helt klart anbefale RK Gulvafslibning.”

– Bente Germansen

“Har flere gange brugt RK Gulvafslibning bl.a. andet til afslibning af samtlige trægulve i hele vores hus og derudover løbende vedligeholdelse i form at oliering. Hver gang vi har haft brug for afslibning eller pleje har vi ikke været i tvivl RK Gulvafslibning leverer en fantastisk service og deres arbejde er professionelt og udført i allerhøjeste kvalitet. Derudover er de uovertrufne omkring rådgivning og siger altid deres oprigtige mening ud fra et professionelt synspunkt. Vi kan kun give RK Gulvafslibning vores aller bedste anbefalinger. “

– 10 ud af 10 stjerner, Pernile Birkegaard

“Altid flot og super arbejde. Det er nu 3. gang vi bruger RK Gulvafslibning til at udføre arbejde hos os.”

– 10 ud af 10 stjerner, Erik Johansen

” Vi har fået vores parketgulv afslebet og hvidolieret af RK Gulvafslibning. Vi er meget tilfredse med det flotte resultat – og også den rådgivning vi fik ved valget af behandlingen af gulvet. Meget tålmodig og professionel.”

– 10 ud af 10 stjerner, Lene M.

“RK Gulvafslibning er et fantastisk firma. Jeg havde pga. prisen desværre valgt et andet firma til at slibe gulvene i et rækkehus jeg skulle fraflytte, men det skulle jeg aldrig have gjort. (Jeg kan ikke anbefale at spare på prisen, gi’ hellere lidt mere og så få en bedre kvalitet). Gulvet så forfærdelig ud og det andet firma havde ikke tænkt sig at gøre noget ved det. De havde forlangt at jeg skulle betale kontant da gulvet var færdig og det kan jeg bestemt ikke råde nogen til at gøre for derefter var de sådan set ligeglad med at det ikke så godt nok ud, de havde jo fået deres penge 🙁 Jeg ringede derefter til RK Gulvafslibning, hvor jeg fik verdens bedste service. De stod ude ved huset i løbet af 20 min. og rådgav mig meget professionelt. RK Gulvafslibning tilbød mig at ordne gulvet, og resulatatet levede fuldstændig op til mine forventninger. Jeg kan kun råde andre til at bruge RK Gulvafslibning de er fantastisk.”

– 10 ud af 10 stjerner, Per Svendsen

“På nuværende tidspunkt fremstår vort gulv i frokostrummet som nyt. Bare så flot. Arbejdet er udført til vores fulde tilfredsstillelse, og jeg må tilføje.. i arbejder stille og roligt, men der sker noget, og uden vi har den store rengøring derefter.”

– 10 ud af 10 stjerner, Sonja Søgaard

“Hurtig udrykning til 30 m2 parketgulv. Kompetent faglig udførelse, det blev rigtig flot. Behagelig betjening. Kan kun anbefales.”

– 10 ud af 10 stjerner, Aksel Fredensborg

“Pænt arbejde, hurtig og effektiv, der var ryddet pænt op efter endt opgave, ingen kunne se at vi havde fået vores gamle trappe ordnet, så den så ud som ny. “

– 10 ud af 10 stjerner, Bente Dragsbæk

“Super arbejde. Skønt med nogle fagmænd som ved, hvad de taler om. Gulvet er igen pænt ud og er nemt at holde. Der var faktisk ikke beskidt efter, at gulvene var slebet. Det er helt klart dem, som vi ringer til igen og ikke vores tidligere lokale gulvmand, som lavede noget humbug.”

– 10 ud af 10 stjerner, Gitte Brun Jensen

“Hurtigt og flot stykke arbejde til rimelig pris.”

– 10 ud af 10 stjerner, Christina Linde

“Vi er et pleje og ældrecenter i Vejle, som er 5 år gammelt. Derfor bestræber vi os på, at vore trægulve er som nye, når der flytter nye beboere ind. Jeg bruger altid RK Gulve Vejle, da de altid kommer indenfor kort tid og de har forskellige priser, alt efter hvor slidte gulvet er. De nylakerede gulve lever altid op til mine forventninger.
BSP Vejle”

– 10 ud af 10 stjerner, Jørger Overgaard

“Stuegulv og mindre værelse samt trapper skulle behandles. Et superesultat af nogle dygtige og effektive håndværkere. Vigtigt for os var at de aftalte tider blev overholdt.”

– Bjarke Lund

“Super flot arbejde.  Dejligt I ville rykke ud med kort varsel!”

– 10 ud af 10 stjerner, Bjarne Glud Andersen

“Super service”

– 10 ud af 10 stjerner, Kasper Toft-Laursen

>> Se udtalelserne ved at klikke her..


Referenceliste:

Kolding Bibliotek (Kolding Kommune) • HK Vejle • KIRKBI LEGO Billund • KIRK Kapital Vejle • LEGO Facilities Billund • Essex Vejle • Lett Adokatfirma Kolding • MT Gulve Grindsted • BT Gulve Vejle • BT Gulve Horsens • Grindsted El- og Varmeværk • Ringdams kobbel plejecenter Vejle • Marvik Invest A/S Vejle • YIT Fredericia • Sannes Malerforretning Stouby • Malermestrene Mørk Aps Vejle • BettySørensens Parken Vejle • Jansson Vejle